Minä tulen sinua varten

Sykkivän Sydämen-seurakunta sai olla jälleen isännöimässä 14. – 15.6. 2019  Uudenmaan hengellisiä Aluejuhlia Kopussa, Nummelassa. Väkeä olikin taas ilahduttavasti paikalla, sää suosi kuulijoita ja tunnelma oli mitä parhain. Juhlien teemana oli eräästä hengellisestä laulustakin tuttu ajatus: Minä tulen sinua varten.

IMG_0294

IMG_0298

IMG_0307

Perjantai-ilta alkoi Valona Gospel yhtyeen musisoinnilla ja pastori Atte Helminen kyseli yleisöltä todistuksen omaisesti heidän uskostaan. Illalla saimme vielä kuulla Pietarilaista kuoroa ja Edem Ameyouta, jotka ilahduttivat meitä lauluillaan.

IMG_0312

IMG_0322

IMG_0331

IMG_0332

Lauantain jumalanpalvelus alkoi ylistyslaulutuokiolla ja jatkui esitellen erilaisia työmuotoja, joita täällä Uudellamaalla tehdään. Kuulimme myös lähetystyöstä Afrikassa. Himbergin tytöt esittivät iloista musiikkia.

IMG_0342

IMG_0355

Jumalanpalveluksen saarnassa puhui Ioannis Giantzaklidis. Tulkkina oli hänen vaimonsa Kerttuli. Ioannisin puhe keskittyi Jeesuksen ajatuksen ympärille, kun hän sanoi: ”Minä olen teidän paimenenne, te olette minun lampaitani.”

IMG_0358

Raamattutunti hoitui Kerttulin johdolla. Pohdimme uskovia perheitä ja opimme, että monet asiat pätevät myös seurakuntaperheessä. Opimme myös, että meidän on katseltava omaa napaamme pidemmälle, jotta osaisimme kohdata muita ihmisiä. Kristityn on uskallettava elää, ei tästä maailmasta, vaan maailmassa.

IMG_0376

IMG_0377

IMG_0394

Juhlilla saimme olla todistamassa myös upeaa kastejuhlaa, kun Erika halusi kasteessa osoittaa halukkuutensa seurata Herraa.

sdr_HDRBFace

Jumalanpalveluksen jälkeen väki kokoontui hyvälle aterialle ja sen jälkeen jakauduimme erilaisiin pajoihin ja aktiviteettien pariin. Hengelliset pohdinnat, ihmissuhteista kumpuavat asiat ja lasten oma hetki rannan laavussa, saivat kaikki kuulijansa.

IMG_0428

IMG_0422

IMG_0436

Iltajuhlassa puheen ja alttarivetoomuksen piti Joel Saarinen, Vlad ja Erika esittivät musiikkia ja pietarilainen kuoro päätti tilaisuuden juhlavasti. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s