Navetassa tapahtuu, osa 9

Navetassa tapahtuu-kokoussarja on tullut viimeiseen osaansa. Tilaisuuden johtivat vielä kerran Leila ja Pertti Sormunen.

Kuulimme aluksi Jippua, joka kertoi jälleen elämänsä kipukohdista ja lauloi vielä kolme laulua.

Salla Suonikko on myös ilahduttanut koko sarjan ajan meitä taideteoksillaan ja tänään saimme nähdä hiekalla tehdyn teoksen nimeltään Holy. Teoksessa oli mukana laulu, jonka esitti Tiina Martikainen.

Puheessaan Joel Saarinen vei meidät kolmelle ristille. Molemmilla risteillä ryövärit pilkkasivat ensin Jeesusta. Toinen heistä sanoi: ”Etkö sinä ole Messias, pelasta nyt itsesi.” Vaikka hänen elämänsä oli konkurssikypsä, hän ei halunnut uskoa.

Toinen ryöväri taas ymmärsi, että keskimmäisellä ristillä on mies, joka voi ratkaista hänen elämänsä. Ja hän pyysi Jeesusta ”Muista minua, kun tulet valtakuntaasi.” Jeesus vastasi: ”Totisesti tänään, olet oleva paratiisissa. ”

Jeesuksen ristin työ on riittävä. Minun osuuteni on ottaa se vastaan. Veri on elämä. Eihän Jeesus turhaan vuodattanut vertaan sinun vuoksesi? Puheen jälkeen kuulimme vielä Jukka Linnan esittämän laulun Omanaan olla saan. Häntä säesti Niiles Sormunen. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s