Navetassa tapahtuu, osa 1

Keskiviikkona 3.2. 2021 Sykkivän Sydämen-seurakunnassa oli jännitystä ilmassa. Tekniikkaa oli hiottu ja kameramiehet ja esiintyjät olivat paikoillaan. Alkamassa oli pitkään valmisteltu nettikokoussarja. Kun ohjaaja sitten antoi merkin, juontajat Leila ja Pertti Sormunen pääsivät aloittamaan tilaisuuden.

Avajaistilaisuuden musiikkivieraaksi olimme saaneet Jipun, joka laulujensa välissä kertoi oman elämänsä kipupisteistä ja rikkinäisyydestä. Hän sanoi: ”Ajattelin, että Jeesus kyllä puhdistaa muut verellään, mutta ei minua.” Hän löysi kuitenkin lopulta tien Jeesuksen luo. Jippu kehotti myös kaikkia kuulijoita menemään Jeesuksen ristin luo. Sieltä virtaa lunastuksen veri.

Koronapandemia on tuonut erityisjärjestelyjä myös kirkkoihin. Siksi eilenkin Kopussa paikalla oli vain pieni joukko tekemässä ohjelmaa. Jipun jälkeen oman puheenvuoronsa toi meille pastori Joel Saarinen. Hän kertoi videon välityksellä omasta sairastumisestaan ja siitä, kuinka hän palomuurin juurella kohtasi Jumalan, joka vakuutti hänelle: Jeesuksen veri riittää. Voit kuunnella koko ohjelman tästä alapuolelta. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s