Navetassa tapahtuu, osa 8

Sykkivän Sydämen-seurakunnassa 24.3. 2021 pidetty nettikokoussarja on edennyt jo toiseksi viimeiseen jaksoon. Tilaisuuden aloittivat tällä kertaa laulajapojat Niiles Sormunen ja Leo Lammi. He esittivät kappaleen Give me Jesus. Illan juonsivat tuttuun tapaansa Leila ja Pertti Sormunen.

Illan puheista vastannut Joel Saarinen oli valinnut ensimmäisen puheensa aiheeksi Jeesuksen rakkauskirjeen. Siitä löytyy hänen mukaansa tunteen paloa, lämpöä ja romantiikkaa. Jeesuksen rakkauskirje on kirjoitettu kaikille ja hän on sen sydänverellään allekirjoittanut.

Sefanjan kirjan luku 13 kertoo meille, että Jeesus iloitsee meistä. Murhaajille ja pahiksille, kaikille hän sanoo: ”Sinä olet minulle rakas.” Jeesus tulee tykö.

Se ei ollut mikään keikka, kun Jeesus sovitti meidän syntimme. Jumalan rakkaus tuli todeksi ristillä. Voit hakea iloa ja riemua sieltä täältä, välillä menee kaikki. Mutta Jeesus jää. On yksi, joka ymmärtää.

Ensimmäisen puheen jälkeen kuulimme Leo Lammin esittävän laulun Janoan Sua.

Toisessa puheessaan Joel valotti meille hiukan omaa elämäänsä. Hän totesi, että tänäänkin hän joutui pyytämään toiselta ihmiseltä anteeksi. Mitä enemmän maltamme olla Jeesuksen edessä, sitä enemmän uusia syntejä paljastuu. ”Koitin rakentaa elämäni sellaiseksi, että olisi sopivaa tarjottavaa Jeesukselle,”Joel sanoi. ”Saa turvata veren anteeksiantamukseen. Rakkauden ihme on se, että minäkin kelpaan.”Jeesus sanoo: ”Kaikki on kunnossa.” Olipa päivä hyvä tai huono, merkitystä on sillä, että olet tänään Jumalan lapsi. Puheen jälkeen Salla Suonikko esitti todistuksenaan runon nimeltään Aarteeni ja Jetro Perho ja Mikael Takamaa esittivät vielä laulun Sotilas illan päätteeksi. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s