Lets Go

Sykkivän sydämen-seurakunnassa kävi tänään vilske. Paikalla oli esiteini-ikäisiä noin 30 ja heidän ohjaajansa päälle. He pitivät meille LetsGo-tapahtuman, joka piti sisällään sanaa konkreettisilla esimerkeillä höystettynä. Nuoret saivat myös itse osallistua juttuun. He lukivat erilaisia tekstejä, joista sitten arvuuteltiin erilaisia hyviä luonteenpiirteitä. Yksi uskalikko pääsi maistamaan rypäleitä ja siitä Sirpa Iivari vei meidät Jeesukseen. Jos emme pysy Jeesuksessa, meidän käy kuin viinipuun, joka kuivui. Mutta jos pysymme Jeesuksessa, olemme Jeesuksen seuraajia.

Sirpa toi esille myös ajatuksen siitä millainen Jeesus on. Jeesus sanoo: ”Minä olen se, joka olen.”Hän on hyvä paimen, ylösnousemus ja elämä, tie, totuus ja elämä. Kun riipumme hänessä kiinni, kuin oksat viinipuussa, elämämme on myös täällä onnellista.

Raamattutunnin meille piti Liisa Nykänen. Pohdimme raamatusta löytyvää Kolmen enkelin sanomaa. Opimme, että Ilmestyskirja keskittyy lopun aikaan ja kolmen enkelin sanoma on vapauttava sanoma. Kaikki pahuus tämän maan päällä loppuu kerran. Kolmen enkelin sanoma tuo julki Jumalan armon evankeliumin. Se tarjoaa anteeksiantoa kaikille. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s