Jeesus avaa oven

Sykkivän Sydämen-seurakunta piti jälleen jumalanpalvelustaan Kopussa, Nummelassa 16.1. 2021. Koronarajoitusten mukaisesti meitä oli paikalla kuitenkin vain pieni joukko, mutta zoomissa olijoita oli sitten sitäkin enemmän.

Jumala sai siunata tilaisuutemme, jonka johti Pirjo Helminen. Saimme myös laulaa yhdessä Boris Källmanin soiton tahdissa. Raamattutunnin ja saarnan meille piti vierailulla ollut kirkkomme nykyinen johtaja ja pastori Aimo Helminen.

Raamattutunnilla pohdimme aihetta Kun maailmasi on luhistumassa. Opimme raamatusta kuningas Ahasista, että hän ei vastannut Jesajan kutsuun luottaa Jumalaan. Herra oli lähettänyt Jesajan pysäyttämään kuninkaan että tämä luopuisi yhteydenotosta Assyrian johtajan kanssa. Tuo yhteydenotto olisi vienyt kansan vieraan vallan alle.

Tässä maailmassa meillä on myös taistelumme. Jumala kuitenkin lupaa meille: Kun kuljet vesien halki, minä olen sinun kanssasi, kun virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa, kun astut tulen lävitse, sinä et pala eikä liekki sinua polta. Ja kun sitten joudumme kärsimyksiin, Jumala lupaa silloinkin olla kanssamme.

Ennen saarnaa seurakuntamme vietti pienen juhlahetken, kun Auli vihittiin seurakunnan vanhimmaksi. Aimo antoi Aulille evästystä uuteen tehtävään ja sanoi: Älkää herroina hallitko vaan pukeutukaa keskinäiseen nöyryyteen. Kukkoileminen ei ole vanhimman tehtävässä hyväksi, vaan keskusteleminen ja toisten kunnioittaminen. Lopuksi kätten päälle panemisen kautta seurakunnan muut vanhimmat pyysivät Aimon kanssa Jumalan siunausta Aulille. Aimo piti meille myös saarnan, joka käsitteli oven avausta uuteen. Kuuntele se tästä alapuolelta. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s