Jouluinen jumalanpalvelus

Sykkivän Sydämen-seurakunnassa lauantaina 22.12. 2018, vietettiin jouluista jumalanpalvelusta. Helmisten suvusta koottu ”kuoro”, johti yhteislauluja ja upeasti kaikuivatkin jouluiset laulut salissamme. Todistuksien jälkeen Antti luki jouluevankeliumin.

IMG_9851

Raamattutunnin meille piti pastori Aimo Helminen. Opimme, että Kristus on seurakunnan pää ja seurakunnankin on toteltava Kristusta johtajanaan. Meitä ihmisiä Jeesus kutsui palvelemaan toinen toisiamme.

IMG_9862

IMG_9872

Raamattutunnin jälkeen saimme viettää upean hetken, kun Eveliinan ja Lassen pienokainen siunattiin seurakunnan yhteyteen. Pieni Ruben-poika sulatti kyllä kaikkien sydämet.

IMG_9890

IMG_9903

Puheen meille piti pastori Atte Helminen. Hän pohti, mikä on tämän joulun kiitoksen aihe.

Eräässä kertomuksessa vanha nainen puhui rohkeasti uskostaan ja huusi kuistillaan: ”Ylistys Herralle:” Tuosta naapurina ollut ateisti vihastui tulisesti. Sitten naiselle tuli vaikeuksia elämäänsä ja hän pyysi niihin apua Jumalalta.

Aamulla kuistilla odotti kassillinen ruokaa ja nainen kiitti siitä Jumalaa. Samassa naapuri tuli esiin pusikosta ja sanoi: ”Minä ne ruoat ostin, ei Jumala.” Niin tuo nainen alkoi hyppiä riemusta ja sanoi: ”Jumala ei ainoastaan antanut tätä ruokakassia minulle vaan pani vielä Paholaisen maksamaan niistä. Joulu voi olla myös arjen juhla, kun Jeesus on keskellämme.

Atte kehotti meitä vielä:” Ajattele Jeesusta, eläkää sovussa, iloitkaa aina ja rukoilkaa lakkaamatta kaikkien puolesta.” (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s