Että voisimme elää

IMG_8849

Sykkivän Sydämen-seurakunnan jumalanpalveluksesta vastasivat tänään nuoret. Saimme kuitenkin heti tilaisuutemme alkuun pitää vierainamme kanadalaista perheorkesteria. Perry Sringman lapsineen esitti iloista hengellistä musiikkia, jonka tarinat kumpusivat hyvin pitkälle lasten maailmasta, Taivaan Isää unohtamatta.

IMG_8853

Springmanin perheen hoidettua oman osuutensa, oli mukava siirtyä jatkamaan tilaisuutta nuorten johdolla. Todistusten jälkeen paneuduimme Niiles Sormusen kanssa päivän raamattutuntiin, jonka aiheena oli Pelastus ja lopunaika. Opimme, että jokaisen usko horjuu joskus ja pelastusvarmuus tulee Jumalalta.

IMG_8873

Saarnan meille piti Marco Nunes englanniksi. Häntä tulkkasi hänen vaimonsa Amanda.

Marco esitti kuulijoille kysymyksen haluaisitko elää ikuisesti? Moni saattaa myös ajatella, että elämä olisi ollut helpompaa nuorena, jos sinulla olisi ollut päässäsi se viisaus, mikä sinulla on tänään.

Marco pohti myös Jumalan kuvaa. Hänen mielestään Jumala on iältään vanha, mutta mieleltään nuori, joka pystyy nauttimaan kaikesta luomastaan. Kuva ikuisen Jumalan kanssa on kuin surffilaudalla oloa, tuuli hulmuaa hiuksissa ja saat liitää. Tai joku haluaisi kiivetä Jumalan kanssa mangopuuhun ja syödä puun hedelmiä.

Marco kertoi vielä tehneensä pihan puutarhaa isäpuolensa kanssa. Pihassa oli paljon työtä ja juuri, kun se tuli valmiiksi, piti muuttaa pois. Kun hän myöhemmin palasi paikalle takaisin, istutukset olivat poissa. Raamattu sanoo, että ikuisuudessa rakennamme taloja, hoidamme viinitarhoja ja syömme maan antimia. Emme tee työtä turhaan. Jumalan ikuisuus on paikka, jossa haluamme elää.

Jeesus tekee mahdolliseksi, että voimme elää ikuisesti. Voimme nähdä vähän sitä myös täällä. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s