Palveluvallankumous

IMG_8651

IMG_8646

Sykkivän Sydämen-seurakunta sai lauantaina 3.2.2018 jälleen viettää hienon jumalanpalveluksen Kopussa. Vieraanamme oli pastori Tälivaldis Vilnis Latviasta. Häntä tulkkasi pastori Atte Helminen.

Talisin puheen aiheena oli palveluvallankumous. Vallankumouksia on paljon. Miksi? On köyhyyttä ja nälänhätää. Muutoksen saavat aikaan yksinkertaiset teot.

Kristus meni ihmisjoukkoon, halusi heidän parastaan, kohtasi heidän tarpeensa, voitti heidän luottamuksensa ja sanoi sitten: ”Seuraa minua.”

Jeesus palveli. Hän antoi meille esimerkin. Hän kutsuu meitä seuraamaan häntä. Jeesus osoitti, mitä Jumalan rakkaus on. Se avaa ihmissydämen. Se muuttaa maailman, seurakunnan ja elämämme.

Palvelun tarkoitus on osoittaa Jeesuksen rakkaus. Palvelussa ei ole taka-ajatuksia.

Jeesus tuli palvelemaan. Hän antoi elämänsä. Jeesus on esimerkki suuresta antamisesta. Laajenna valtakuntaa, älä vain seurakuntaa. Matteus 6: jakeet 9 ja 10 sanovat: Rukoilkaa te siis näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa.

Rakasta Jumalaa ja ihmisiä. Palvele maailmaa. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s