Kopun joulu

Joulun aikaan Kopun toimintakeskuksessa tapahtui paljon. Jo perjantaina 22.12. 2017 Sykkivän Sydämen-seurakunta aloitti joulun juhlinnan joulujuhlalla. Tilaisuuteen oli kutsuttu seurakunnan lisäksi, ystäviä ja tuttavia ja tietysti Kopun rakentajia. Sali täyttyikin juhlan alkuun mennessä mukavasti.

IMG_8398

IMG_8400

IMG_8421

IMG_8407

IMG_8431

IMG_8438

Joulujuhlan ohjelmasta vastasivat Hannu Kiiski sellon soitollaan. Häntä säesti kanttori Elina Pikkuhookana. Uusi sali antoikin sellon soitolle oikein hyvät puitteet. Lähiseurakuntalaisista oli koostettu tiernapojat, jotka esiintyivät upeasti laulaen. Pirjo Helminen lauloi itse kääntämänsä joululaulun Boris Källmanin säestyksellä ja Pirkko Takkavuori lausui joulurunon. Lapsiakaan ei ollut unohdettu. He saivat omat pienet lahjapussit. Sakari Vehkavuori kertoi puhuttelevan joulukertomuksen ja Atte Helminen lauloi illan lopuksi vielä koskettavan joululaulun.

Ohjelman jälkeen väki kokoontui puuron ja pipareiden ääreen toimintakeskuksen ruokasaliin. Siellä oli mukava vaihtaa kuulumisia ja tutustua samalla Kopun uusiin tiloihin.

IMG_8447

Tilaisuudet jatkuivat seuraavan aamun jumalanpalveluksella Sakari Vehkavuoren johdolla.

IMG_8515

Joulupäivänä aamun virkuimmat kokoontuivat vielä joulukirkkoon. Tuossa tilaisuudessa saimme kuulla Marian ja Joosefin kertomuksen eri lukijoiden esittämänä ja pienen nukketeatterin muodossa. Läsnäolijoita myös haastateltiin tiedustelemalla, miltä Marian ja Joosefin kertomus tämän päivän ihmisen silmin näyttää. Puheenvuoroissa korostui usko Jumalaan ja Hänen ihmeelliseen huolenpitoonsa.

Pirjo Helminen lauloi tilaisuudessa vielä Adamsin Oi Jouluyön. Häntä säesti Boris Källman. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s