Kopu Vihdin Wuosisatamarkkinoilla

WM.Danielin kirjan 2. luvun kuvapatsas

Monet kommentoivat, että se on hyvän näköinen, kun yli kaksimetrinen versio Nebukadnessarin 2600 vuotta sitten unessa näkemästä kuvapatsaasta oli yleisön katseltavana 11. kerran järjestetyillä Wuosisatamarkkinoilla 26.8.2017. Nummelan adventtiseurakunnan ja Kopun koulun esittelypisteet sijaitsivat kapealla väylällä, jossa syntyi keskustelua lukuisten ihmisten kanssa. Moni pysähtyi tai hidasti katselemaan patsasta. Kun kysyttiin ketähän tämä patsas mahtaa esittää, niin valmiista vastauslistasta suosituimmat vastaukset olivat Väinämöinen ja Babylonian kuningas. Toivomme, että kuvapatsas innosti ihmisiä avaamaan raamatun. Kuvapatsaasta kerrotaan Danielin kirjan 2. luvussa. Kopun koulun esittelypisteen vetonaula oli Jatzy nopanheittopeli. Noin 150 lasta kävi heittämässä noppaa. Samalla jaettiin Kopun koulua esittelevää materiaalia lapsiperheille. Wuosisatamarkkinat ovat olleet hyvin suosittu tapahtuma. Koleasta säästä huolimatta vierailijoita oli niin paljon, että suuren väen tungoksen virta oli pienelle paikkakunnalle harvinainen kokemus. Tuntemattomien ihmisten lisäksi tuli Kopun toiminnan esittelyn äärellä juteltua myös monen tutun vihtiläisen kanssa. (OT)

WM.Nummelan seurakunnan koju oikealla

WM.Danielin kuvapatsas tarkkaili markkinayleisöä

WM.Lauluryhmä vierailu Kopun kojulla esiintymässä

WM.Kopun koulun esittelyä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s