Vanhurskautus yksin uskosta

IMG_8039

Sykkivän Sydämen-seurakunnan jumalanpalveluksessa oli sapattina 22.7. 2017 filippiiniläisiä ja hiukan muitakin ulkomaisia vieraita eri puolilta Suomea. He toivat mukanaan ohjelman Kopussa pidettyyn jumalanpalvelukseemme.

IMG_8041

IMG_8037

Seurakuntamme sai nauttia kauniista musiikkiesityksistä ja todistuksista. Jumala oli johdattanut puolison ja seurakunnan löytymisessä ja auttanut  sisaren menehtymisestä aiheutuneessa surussa. Todistusten perään esitetyt laulut koskettivat.  Lapset lauloivat ja heille oli varattu myös lastenkertomus.

Raamattutunnin piti Mika Forsman. Pohdimme tänään aihetta Vanhurskauttaminen yksin uskosta. Raamatun Galatalaiskirje, luku 2 ja jae 16 sanoo: Siten tiedämme, että ihmistä ei vanhurskauteta lain tekojen, vaan Jeesus Messiaan uskollisuuden perusteella. Usko yksin, on vanhurskautemme perusta. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s