Tunnetko Jeesuksen?

Sykkivän Sydämen-seurakunnan  jumalanpalveluksessa tänään 4.3. 2017 saimme iloita jälleen nuorista, jotka vastasivat tilaisuuden ohjelmasta. Kopussa pidetyn jumalanpalveluksen johti Niiles Sormunen, vähän vanhempi pastorimme Sakari Vehkavuori piti raamattutunnin ja Piikkiön seurakunnasta vierailulla ollut Liisa Nykänen piti meille saarnan.

img_7092Sakarin vetämällä raamattutunnilla keskustelimme aiheesta Pyhä Henki ja seurakunta. Opimme, että ilman Pyhän Hengen vaikutusta ei ole seurakuntaa. Pyhä Henki vaikuttaa jokaisessa yksilössä henkilökohtaisesti. Pyhän Hengen kautta meillä on pääsy Isän Jumalan luo. Kun olemme kokeneet uskon kautta pelastumisen yksin Kristuksessa Jeesuksessa ja Jumalan rakkaus on saanut koskettaa meitä, koemme suloista Pyhän Hengen yhteyttä.

img_7097Saarnassaan Liisa pohti, mitä on iankaikkinen elämä, Johanneksen evankeliumin, luvun 3 ja jakeiden 16 ja 17 pohjalta. Ei riitä, että juokset taivaaseen, vaan että tunnet iankaikkisen Jumalan. -Jos en tunne Jumalaa, en pelastu, sanoi Liisa.

Tänään monet menevät kristillisestä tapahtumasta toiseen. Samalla missataan Jeesus. Jos rakastaa Jeesusta, muuttuu. Jumala on pyhä, hyvä ja puhdas. Enää et elä sinä. Jos se ei tapahdu, et tunne Jeesusta. Uskon tilamme on vajavaista, surkeaa, alastonta ja köyhää. Evankeliumi on lahja, mutta se maksaa meidän oman tahtomme ja unelmamme. Vastalahjaksi saamme Jeesuksen tuntemisen. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s