Kärsimys vie Jeesuksen ristin luo

niiles-1-10-16

Sykkivän Sydämen-seurakunnan jumalanpalveluksesta tänään 1.10. 2016 vastasivat nuoret. Niiles Sormunen johti tilaisuuden ja puhujanakin kuulimme nuorta naista, Liisa Nykästä.

bandi-1-10-16

Todistushetkessä iloittiin opiskelupaikan saamisesta, uuden ystävän kohtaamisesta ja yhteislaulut sujuivat seurakuntamme soitinyhtyeen säestäessä reippaasti.

liisa-1-10-16

Puheessaan Liisa kertoi rukoilleensa herätystä omaan perheeseensä. Kun ihminen tulee herätykseen, Jumala tuo silloin esiin syvimmät syntimme. Se ei tunnu aina mukavalta. Raamatun psalmienkirjoittaja Daavid tiesi, että Jumala on kärsimyksessä hänen kanssaan, vaikka hän kulki pimeässä laaksossa.

Raamattu ei opeta, että uskovan elämässä ei olisi kärsimystä. Kärsimys vie usein Jeesuksen ristin luo. Kun Herra kurittaa, kiitä siitä.

Liisa kertoi vielä esimerkin, kuinka hän oli ajatellut, että olisi hienoa auttaa jotakin koditonta. Autettava ei kuitenkaan ollut ollenkaan sellainen, kuin hän kuvitteli. Kärsivällisyys ja lempeys joutui koetukselle.

Jumala tietää parhaiten, mikä sinua kasvattaa. Se on hyvä tie, vaikka se on kivinen. Kaikki koituu kuitenkin niiden parhaaksi, jotka Herraa rakastavat. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s