Olet rakastettu

img_6800Sykkivän Sydämen-seurakunnassa oli tänään  juhlan tuntua, kun jumalanpalveluksestamme kantoi vastuuta Palviaisen perhe ja tilaisuutemme johtajana toiminut Anita juhlii tänään myös syntymäpäiväänsä.

img_6803

img_6816

Todistusten ja Jaakon vetämän raamattutunnin jälkeen, kuulimme Suvia, joka piti meille puheen. Hän kertoi kuinka Jeesus tuli etsimään meitä rakkautensa tähden.

Hän kertoi myös pienestä pojasta, joka juoksi kilpailussa. Maaliviivaa lähestyessä, poika kuitenkin kompastui. Ehkä hän oli vilkuillut katsomoon, nähdäkseen, onko isä siellä. Muut juoksivat sitten hänen ohitseen. Voit kuvitella lapsen kyyneleet ja pettymyksen. Olisiko isä pettänyt lapsensa? Ei, hän on täynnä rakkautta ja pyyhkii pois kyyneleet.

Mekin olemme kompastuneet ja pelänneet, että Jumalan rakkaus ei riitä. Silloin olemme unohtaneet Jeesuksen sovitustyön. Tuo sovitustyö ei päättynyt ristille, vaan jatkui ylimmäisen papin työhön. Jeesuksen rakkaus määrittää menneisyytemme ja tulevaisuutemme.

Pidä katseesi Jeesuksen voimassa. Arvosi ei laske epäonnistumisissasi. Olet edelleen arvokas. Ensimmäinen Johanneksen kirje, luku 3, jae 23 sanoo: Tämä on Hänen käskynsä: meidän tulee uskoa Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toisiamme, niin kuin hän on meille käskyn antanut. Jumala odottaa, että pidämme katseemme ja sydämemme Kristuksessa. (PH)

img_6821

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s