Mitä kuuluu!

Atte 20.8.16

Näin syksyn lähestyessä Sykkivän Sydämen-seurakuntakin on palannut taas normaaliin päiväjärjestykseen jumalanpalvelusten osalta, kun nyyttäritilaisuudet ovat ohitse. Tänään saimmekin kuulla puhujana pastori Atte Helmistä, joka oli pohtinut kysymyksiä, joita meistä jokainen, myös me kristityt joudumme kohtaamaan.

Kun Jeesus kysyy meiltä, mitä kuuluu tai missä olet, hän haluaa kertoa sillä meille, että hän välittää meistä. Hän välittää sinusta.

Kirjailija Corrie ten Boom on sanonut: Murehtiminen ei tyhjennä huomista sen murheista vaan se tyhjentää voiman tästä päivästä. Oppiminen on meillä prosessi, jossa Jumala saa antaa meidän kysymyksiimme vastauksen hänen aika taulussaan.

Lisa 20.8.16

Oman tervehdyksensä meille toi Lisa Beardsley-Hardy, joka kertoi koulukasvatustyöstä kirkossamme. Hengellinen työ etenee maailmalla myös kristillisten koulujen välityksellä ja onpa maita, jossa se on ainoa väylä kertoa ihmisille Jeesuksesta.

Pirjo 20.8.16

Tänään kuulimme myös Pirjo Helmisen esittämänä Lasse Heikkilän säveltämän laulun Oot Herrani. Häntä säesti Boris Källman.

Wuosisatamarkkinoilla 2016

Samaan aikaan osa seurakuntalaisista oli Vihdin Wuosisatamarkkinoilla kertomassa seurakuntamme toiminnasta ja kohtaamassa ihmisiä sekä myös rukoilemassa heidän kanssaan. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s