Hengellisiä nyyttäreitä

Heinä- Elokuu 2016-7-9 (2)

Heinä- Elokuu 2016-7-16 (3)

On ollut riemullista saada huomata, kuinka Sykkivän Sydämen-seurakunnan jumalanpalvelusten sisältö on ollut Jumalalla tiedossa jo etukäteen ja tilaisuudet ovat kuin itsestään rakentuneet hengellisesti siunaaviksi. Näin on ollut Sykkivässä Sydämessä myös tänä kesänä.

Heinäkuun hengellisistä nyyttäreistä koostuvissa jumalanpalveluksissa vastuuta, eli oman ”nyyttinsä” seurakunnan rakennukseksi ovat kantaneet kansainvälinen seurakunta Helsingistä, Ari Laitinen Tukholmasta ja Sykkivän Sydämen jäsenet. Olemme rukoilleet paljon ja olemme saaneet myös rukousvastauksia, joista on ollut hyvä kiittää. Puheiden ja raamattutuntien lisäksi olemme saaneet iloita myös nautittavista musiikkiesityksistä.

Kaiken keskiössä on ollut Jumalan hyvyys ja Hänen voimansa, joka muuttaa ihmisen elämän. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s