Growing in Jesus

Sykkivän Sydämen-seurakunnassa iloittiin tänään 2.7. 2016 siitä, että saimme jumalanpalvelukseemme yllättäen filippiiniläisiä vieraita. Tämä sopi hyvin Sykkivän Sydämen-seurakunnalle, joka perinteisesti viettää jumalanpalveluksiaan näin heinäkuussa ”nyyttäriperiaatteella”.

Heinä-Elokuu 2016 013

Heinä-Elokuu 2016 011

Sali täyttyi iloisesta puheen sorinasta ja lasten äänistä, kun Lasse Hämäläinen avasi tilaisuuden. Alkulaulujen ja hyvän raamattutunnin jälkeen saimme kuulla todistuksia ja musiikkia. Jumala oli johdattanut asuinpaikan, koulutuksen ja työpaikan suhteen. Erityisen vaikutuksen teki 8-vuotias pieni mies, joka koki Jumalan armahtaneen, yhdistämällä heidän perheensä. Tuo poika lauloi myös laulun Growing in Jesus, jossa kerrottiin Jeesuksessa kasvamisesta.

Heinä-Elokuu 2016 020

Sambiasta kotoisin oleva Joseph lopetti todistuksen Jumalan sanaan, ensimmäisen Korinttilaiskirjeen lukuun 4, jakeet 16-18: Sen tähden me emme lannistu. Vaikka ulkonainen ihmisemme menehtyykin, sisäinen ihmisemme kuitenkin uudistuu päivä päivältä. Tämä hetken kestävä, kevyt ahdistuksemme tuottaa määrättömän, ikuisen kirkkauden meille, jotka emme kiinnitä katsettamme näkyviin vaan näkymättömiin, sillä näkyvät ovat ajallisia mutta näkymättömät iankaikkisia. – Jumala tekee asiat parhain päin, sanoi Joseph lopuksi. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s