Kolmen enkelin sanoma, Jeesus Kristus

img_0029

Sykkivän Sydämen-seurakunnan jumalanpalveluksessa tapahtui tänään muutos. Aiemmin vierailijaksi ilmoitettu pastori oli estynyt saapumasta, joten tilaisuus toteutettiin osin seurakunnan omin voimin ja saarnassa saimme kuulla sanaa Helsingin suunnalta.

Raamattutunnin meille piti Pirjo Helminen. Tutkisteluoppaamme vei meidät Ilmestyskirjan lukuun 4 ja siellä kuvattuun taivaalliseen valtaistuinsaliin. Opimme, että raamatun Ilmestyskirjassa esiintyvä Karitsa tarkoittaa Kristusta. Samalla opimme, että Kristuksen avaama kirjakäärö sisältää Jumalan kaitselmuksen historian ja kansojen ja seurakunnan profeetallisen historian. Siihen sisältyvät hänen auktoriteettinsa, käskynsä, lakinsa, ikiaikaisen kaikki symbolinen neuvonanto ja kaikkien kansakuntien valtaa pitävien historia. Se sisältää Jumalan suunnitelman synnin ongelman ratkaisemiseksi.

Keskeinen kysymys Jumalan ja Paholaisen välillä on se, kenellä on oikeus hallita. Meidän toivomme tässä sekasortoisessa maailmassa on siinä, että me annamme Kristuksen hallita meidän elämäämme.

Saarnan kuuntelimme videolta, jossa pastori Atte Helminen esitteli meille kolmen enkelin sanoman, joka löytyy Ilmestyskirjan luvusta 14. Jumala pyytää meitä kunnioittamaan häntä. Hän on luoja, joka tehdessään kaiken antoi meille myös lepopäivänsä, sapatin. Hän on lunastaja. Hän kukisti Babylonin.

Tänään on kuitenkin vielä mahdollisuus lähteä seuraamaan Jeesusta ja ottaa hänet elämäänsä, hänen lakinsa, käskynsä ja rakkautensa. Kolmen enkelin sanoma pähkinän kuoressa on Jeesus Kristus.  (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s