Kantakaa toistenne kuormia

Sykkivän sydämen-seurakunnassa saimme tänään iloita Jumalan läsnäolosta. Todistukset ja musiikkiesitys siunasivat.

IMG_9625

Tänään saimme myös iloita Hellevistä, joka liitettiin seurakuntaamme. Hänet esitteli seurakunnalle Auli. Seurakuntamme iloitsee tästä uskonsisaresta ja toivottaa hänet tervetulleeksi joukkoomme.

IMG_9634

Raamattutunnin ja saarnan meille piti vierailulla ollut pastori Aimo Helminen. Saarnassaan Aimo sanoi, että jos kylvämme itsekkyyden peltoon, joudumme tuhoon. Hyvän tekeminen toiselle ihmiselle, tekee hyvää myös omalle sielulle.

Kristuksen vastuu saa alkunsa rakkaudesta. Jumalan huolenpitoon voi aina luottaa. Saamme jättää taakkamme Herran käteen. Hän kantoi syntimme ja Hän on luvannut pitää meistä huolen. Raamatun Filippiläiskirje sanookin, luvussa 4 ja jakeissa 6 ja 7: Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon. Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

Raamattu kertoo, että Jeesus oli Marian, Martan ja Lasaruksen seurassa. Sitten Lasarus kuoli ja se oli suuri suru. Jeesus osoitti tuossa tilanteessa myötätuntoa ja hän itki. Tuskan keskellä hän käski:  ”Lasarus, tule ulos!” Näin Lasarus sai uuden mahdollisuuden. Jeesus voitti kuoleman. Hän elää rukoillakseen meidän puolestamme. Hän on rinnallamme pimeässä laaksossa.

Jokaisella ihmisellä on joku tarina. Jeesus kulkee meidän rinnallamme konkreettisella tavalla tarvitsevissa lähimmäisissämme. Jumala on tarkoittanut, että jakaisimme leipää nälkäisille, iloitsisimme iloitsevien kanssa, surisimme surevien kanssa. Meidät on tarkoitettu toteuttamaan hyviä tekoja.  (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s