Todistusjuhla

img_7059

Sykkivän Sydämen-seurakunnan jumalanpalveluksessa oli tänään 21.1. 2017 koskettavaa olla. Saimme kokea Pyhän Hengen läsnäoloa tilaisuudessamme.

Pirjo Helminen johdatti meidät päivän raamattutunnin aiheeseen. Pohdimme aihetta Pyhän Hengen jumaluus. Opimme, että Pyhä Henki on kaikkialla. Pyhä Henki johdattaa meitä ja antaa meille lahjojaan. Pyhä Henki on Jumala itse, joka tekee työtään meidän elämässämme, jos me niin tahdomme. Pyhä Henki saa aikaan yhteyden myös seurakunnassa.

Seurakuntamme on ottanut osaa 10 päivän rukouskampanjaan. Sen tiimoilta pidimme tänään todistusjuhlan. Tilaisuudessa nauru ja liikutuksen kyyneleet vaihtelivat erilaisten koskettavien todistusten kuulemisen myötä. Saimme monta esimerkkiä siitä, kuinka Jumala vastaa rukouksiimme. Nuo vastaukset innoittavat meitä myös rukoilemaan edelleen. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s