Kaikki alkaa siitä, ketä kunnioitat

Touko- Kesäkuu 2016 026

Sykkivän Sydämen-seurakunnassa, Nummelan Kopussa oli tänään 4.6. 2016 jälleen ilojuhla. Saimme liittää seurakuntamme yhteyteen Toivonlinnan kristillisellä koululla kasteella käyneen Emilian.

Touko- Kesäkuu 2016 008

Puheen pitovuoro oli Pirjo Helmisellä, joka tänään pohti käskyjä. Esimerkin hän otti Jaakobin perheestä, jossa epäjumalat olivat saaneet jalansijaa.

Kaikki alkaa siitä, ketä kunnioitat. Jumala on meidän ystävämme, mutta myös meidän tuomarimme. Hän on maailman hallitsija ja ansaitsee siksi tulla kunnioitetuksi. Herra siunasi myös lepopäivän ja pyhitti sen. Sapattia on muistettava ja vietettävä Luojan työn muistomerkkinä.

Kun kunnioitamme Jumalaa, kunnioitamme  vanhempiamme, toisia ihmisiä ja ratkaisemme ongelmatilanteet, jollain muulla tavalla kuin väkivaltaa käyttämällä.

Kun kunnioitamme Jumalaa, kunnioitamme myös avioliittoa. Silloin ei tarvitse vilkuilla toisen puolisoa, ei toisen taloa eikä mitään mikä hänen on. Kun kunnioitamme Jumalaa, puhumme aina totta myös lähimmäisistämme.

Jaakob, hänen perheensä ja muu väki luovuttivat jumalankuvat ja korvarenkaansa ja Jaakob hautasi ne suuren puun alle.

Jeesus kärsi ristillä meidän edestämme, mutta nousi ylös haudastaan. Saamme pukea yllemme Jeesuksen Kristuksen, kun otamme hänet omaksi Vapahtajaksemme. (PH)


Onnittelemme myös kahta seurakuntamme nuorta, Fiaa ja Alexia, joiden ylioppilasjuhlissa saimme olla mukana!

Touko- Kesäkuu 2016 040

Touko- Kesäkuu 2016 048

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s