Riemujuhla Sykkivässä Sydämessä

Maalis- Huhtikuu 2016 013

Sykkivän sydämen-seurakunnassa oli tänään riemullinen jumalanpalvelus. Sali oli täynnä väkeä, kun Australiasta vierailulla ollut pastori, evankelista ja seurakuntien istuttaja Peter Roennfeldt puhui meille. Saimme oppia kuinka evankeliumi voi koskettaa ihmisiä esimerkiksi yhteisen ruokailun kautta. Jeesuskin ruokaili ihmisten kodeissa ja teki ensimmäisen ihmeensäkin hääjuhlassa, perhepiirissä.

Peter kertoi myös nuoresta naisesta, joka oli kovin vastahakoinen lähtemään Peterin kanssa lähetystyöhön. Peter oli huolissaan, miten hän tuollaista vastahakoista ja provosoivasti pukeutunutta ja käyttäytyvää nuorta voisi edes viedä kenenkään luo. Ensimmäinen henkilö, jonka luo he menivät, oli kuitenkin sokea.  Tyttö laittoi tuolle sokealle miehelle aterian ja hoiti häntä muutenkin. Tuo matka muutti tuon nuoren naisen elämän ja hän kääntyi Jeesuksen seuraajaksi.

Herralla on suunnitelma meille. Meidän ei tarvitse huolehtia.

Maalis- Huhtikuu 2016 003

Maalis- Huhtikuu 2016 007

Tilaisuudessa oli myös musiikkivieraita Savonlinnasta, kun Päivi ja Mikko Laitinen esittivät useamman laulun. Laulut siunasivat kuulijoita. Kokoonpanossa esiintyi myös Pirjo Helminen, joka on Päivin kaksoissisar. Säestyksestä huolehti Boris Källman.

Tilaisuuden päätteeksi nautittiin vielä yhteinen iltatee. Panimme siis heti käytäntöön sitä, mistä Peter meille puhui. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s