Sykkivän Sydämen uudet sivut

Tervetuloa uusille kotisivuillemme. Vanhat kotisivut ovat palvelleet kymmenen vuotta ja nyt on uusien sivujen aika. Näillä sivulla haluamme edelleen kertoa seurakuntamme toiminnasta ja Taivaallisen Isämme hyvyydestä.

Uusi toimintakeskuksemme on valmistumassa. Töitä on tehty pääasiassa talkoovoimin. Apua olemme saaneet myös eri seurakuntien ammattilaisilta ja kuluneena vuonna lähialueen turvapaikan hakijoitakin on ollut meitä auttamassa.

Rakennusprojekti on ollut vaiherikas. Ihan aluksi oli ajatuksena pistää vain vähän uutta maalia navetan seiniin. Remontin edetessä kävi kuitenkin selväksi, että osa tiloista oli purkukuntoisia. Seurakuntalaiset panivat hihat heilumaan ja lopulta kivinavettaan suunniteltu sali vaihtui tallin paikalle rakennettavaan avaraan ja valoisaan uudisrakennukseen.

Remontin edetessä seurakunnan uskoa on koeteltu moneen kertaan. Seurakunta on rukoillut projektin puolesta ja olemme saaneet kokea selkeää Taivaan Isän johdatusta eri vaiheissa.

 

Uusi sali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s