”Minä lähetän teidät”

Sykkivän Sydämen-seurakunnassa oli tänään taas iloinen tunnelma. Saimme iloita Herramme hyvyydestä todistuksissa ja meillä oli myös muutama uusi vieras meitä kuuntelemassa. Kotikutoiset vastasivat tänään musiikista ja hekin olivat saaneet lisävahvistusta kahdesta opettajasta, jotka soittaen ja laulaen antoivat oman kivan panoksensa tilaisuuteemme. Jumalanpalveluksen johti Leila Sormunen.

Pertti Sormusen johdatteleman raamattutunnin aiheena oli Lepo, ihmissuhteet ja eheytyminen. Aihe kirvoitti kovasti keskustelua. Katselimme asiaa 1.Mooseksen kirjasta löytyvän Joosefin kertomuksen kautta. Joosef joutui omien veljiensä taholta kohtaamaan väkivaltaa. Kuitenkin hän oli valmis antamaan anteeksi. Anteeksianto tarkoittaa sitä, että luovutamme kostomme ja kaunamme Jeesukselle. Me kaikki olemme tehneet syntiä ja kuitenkin saamme luottaa täydelliseen anteeksiantoon Jeesuksen puolelta.

Tänään saimme myös toivottaa Jukan seurakuntaamme. Hän on ystävänsä Kaarlon kanssa tutkinut paljon raamattua ja sapatin merkityskin on selvinnyt. Jukka halusi sitten seurata Herraansa. Seurakunta iloitsee Jukasta ja hänen perheestään ja haluaa sulkea koko perheen esirukouksiin.  

Saarnan meille piti tänään Adventtikirkon johtaja, pastori Aimo Helminen. Aimon puheen voit kuunnella tästä alapuolelta.

Jumalanpalveluksen jälkeen juhlistimme Jukan seurakuntaan tuloa kakkukesteillä. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s