Musiikin juhlaa pitkästä aikaa

Sykkivän Sydämen-seurakunnassa oli tänään 2.10.2021 iloa. Koronarajoitusten helpotettua tilaisuuteen saapui väkeä, niin, että lisätuoleja tarvittiin. Tänään saimme myös iloita siitä, että olimme saaneet vieraaksemme Sointu ja Kalle Venäläisen ja Stevanovicin perheen. He esittivät meille musiikkia ja vastasivat myös raamattutunnin ja saarnan pidosta.

Tilaisuuden kuitenkin aloitti Pirjo Helminen, joka toivotti väen tervetulleeksi ja ohjelma eteni sitten vieraiden voimin.

Raamattutunnin piti Pavle, jonka kanssa pohdimme vapaata tahtoa ja rakkautta. Opimme, että Jumala antoi kaikille luoduilleen olennoille, myös enkeleille, vapaan tahdon valita. Tätä vapautta mekin saamme käyttää. Jumala kutsuu kuitenkin seuraamaan häntä ja kun niin teemme saamme elämämme siunauksia. Jumala pyytää meiltä myös kuuliaisuutta. Kuuliaisuus ei kuitenkaan yksin riitä, tarvitaan myös rakkaus ja sitä Jumala osoittaa meille.

Musiikkia kuulimme laidasta laitaan, oli sooloa ja duettoa ja taipuipa hengellinen laulu myös räpin muotoon. Soitannasta välittyi ilo ja taivaallisen Isämme hyvyys.

Saarnan saimme kuulla Sointu Venäläiseltä. Puheen voit kuunnella tästä alapuolelta.

Loppusoiton jälkeen oli mukava kokoontua yhteiselle aterialle pitkän tauon jälkeen. (PH)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s